De politie heeft in de afgelopen negen maanden drie aanhoudingen verricht in verband met de diefstal van fietsen  bij het station van Heerhugowaard. Het gaat om een 43-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats en een 25-jarige man uit Sint-Maarten.

In mei 2022 werd een 43-jarige man aangehouden toen hij bezig was met het doorslijpen van een fietsslot. Hij ging daarbij volgens een politiewoordvoerder nogal onprofessioneel te werk en zijn poging om de fiets te stelen mislukte. De schade aan de fiets bleef beperkt. De officier van justitie besloot de zaak mogelijk daarom voorwaardelijk te seponeren. Dit ondanks dat de man eerder in aanraking met de politie is gekomen. "De man is bij ons een bekende met openbare orde delicten, fietsendiefstal is een vermogens delict", legt de politiewoordvoerder uit. 

De 25-jarige verdachte is twee keer aangehouden. De eerste aanhouding vond in december 2022 plaats. Toen reed hij op een eerder gestolen bromfiets en werd betrapt op het doorknippen van sloten van twee elektrische fietsen. Enkele maanden later, in februari, vond zijn tweede aanhouding plaats. Hij stal toen twee fietscomputers. Vooralsnog is zijn dossier nog niet naar het Openbaar Ministerie gestuurd, omdat deze nog compleet moet worden gemaakt.
Pin It
Bekeken: 1787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/