De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft een eigen podcast gelanceerd. In de serie 'Naast Noordwest' gaan zorgprofessionals en patiënten met elkaar in gesprek over mooie en soms ook heftige gebeurtenissen.

Wanneer je het ziekenhuis binnenloopt ben je opeens onderdeel van een wereld op zichzelf. In die wereld ontmoeten talloze mensen, zorgprofessionals en patiënten, elkaar op de kwetsbare momenten van een mensenleven. "Die relatie is soms technisch, praktisch en altijd gericht op genezing of kwaliteit van leven", schrijft de ziekenhuisgroep in een bericht.

"In onze podcast gaan patiënt en zorgprofessional met elkaar in gesprek. Van mens tot mens praten zij over de indruk die ze op elkaar hebben achtergelaten en hoe dat hun relatie heeft gevormd. Maar vooral, wat dat voor hen persoonlijk betekend heeft in hun proces of perspectief."

De serie van tien afleveringen is te beluisteren op de verschillende podcastapps en op de website van het ziekenhuis.
Pin It
Bekeken: 2270x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/