Op de N504 in Oudkarspel is dinsdagmiddag rond 13:45 uur een kettingbotsing met vier auto's gebeurd. Ter hoogte van industrieterrein Breekland ging het mis en knalde de auto's op elkaar. Een voertuig raakte zwaar beschadigd en kon niet meer verder rijden.

Om de weg vrij te houden zijn de drie andere auto's doorgereden naar het dichtbij zijnde bedrijvenpark Breekland. Daar bleek dat ook twee van die auto's niet meer verder konden rijden. Toegesneld ambulancepersoneel heeft meerdere mensen nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. (foto: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 2154x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/