De politie is op zoek naar beelden van een brand aan de Roze Flamingo in Heerhugowaard. In de nacht van maandag op dinsdag brandde daar een scooter uit. De politie gaat ervan uit dat het om brandstichting gaat.

"We hebben afgelopen nacht een buurtonderzoek gedaan en meerdere getuigen gesproken", vertelt een politiewoordvoerder aan Dijk en Waard Centraal. Rond 02:00 uur brandde een scooter uit op de Roze Flamingo in de Heerhugowaardse wijk Butterhuizen. De scooter stond direct voor appartementencomplex De Albatros en de vlammen sloegen hoog tegen de gevel. "Dit had erger kunnen aflopen. We hopen dat mensen met beelden zich melden."

Vanwege de brand waren bewoners van bovengelegen appartementen naar buiten gestuurd. Na inspectie van de vier ontruimde appartementen mochten de bewoners weer terug naar binnen. (foto: GLOCALmedia)

De politie is bereikbaar via 0900-8844 en het online formulier op politie.nl. Het is ook mogelijk om anoniem informatie te delen. Dat kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 682x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/