Een 32-jarige man uit Heerhugowaard is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de A9. Dat gebeurde in de richting van Amstelveen, ter hoogte van Spaarndam. Volgens de politie reed de man op de verkeerde weghelft en botste hij hard tegen een bestelbus.

De 21-jarige Amsterdamse bestuurder van het busje liep daarbij kneuzingen op. Volgens een getuige moesten beide bestuurders door de brandweer uit hun auto's gehaald worden. De A9 is richting Amstelveen lange tijd afgesloten geweest voor onderzoek en het bergen van de auto's.
Pin It
Bekeken: 1902x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/