Kogelstootster Jessica Schilder heeft genoegen moeten nemen met een vijfde plaats op het EK Atletiek Indoor in Istanboel. De AV Hera-atlete kwalificeerde zich eenvoudig voor de finale met een afstand van 19,18m, maar donderdag wilde het allemaal niet lukken, mede door een val een week geleden. Ze bleef steken op 18,29m, slechts 13 centimeter van het brons. De Portugese Auriol Dongmo was donderdag oppermachtig met 19,76 meter.

Jessica was nog zoekende naar de goeie vorm. De 23-jarige Europese outdoor kampioene stootte dit indoorseizoen meermalen over de 19 meter, maar haar titel buiten won ze met een machtige 20,24m. En toen viel ze ook nog eens vervelend op de balk die de kogelring scheidt van werpsector. Daar had ze tijdens de wedstrijd ook nog wat last van.

"Het hele seizoen loopt al niet lekker. Ik moet de wedstrijden anders benaderen", zei Jessica kritisch tegen de NOS. Ze erkende last te hebben, maar wilde het teleurstellende resultaat daar niet zomaar op afschuiven.

Tony van Diepen was na de eerste ronde van de 800m klaar in Istanboel. De 26-jarige atleet uit Heerhugowaard werd derde in zijn serie, terwijl de beste twee automatisch door gingen naar de halve finale. Een aantal atleten kon zich daar nog bij voegen op basis van hun tijd, maar Van Diepen wist al meteen dat 1.48,50 min. niet zou volstaan. (archieffoto: Bjorn Parée)
Pin It
Bekeken: 910x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/