In korte tijd zijn drie honden in Zuid-Scharwoude overleden omdat ze tijdens het uitlaten giftig vlees aten. Dat melden de wijkagenten van Langedijk. De vergiftigingen vonden tussen 25 februari en 3 maart plaats in de buurt van de Lindenlaan en Dokter Wilminkstraat. In het vergiftigde vlees zaten ook nog eens vishaken.

"De eigenaren van de honden zijn ontroostbaar en hebben aangifte gedaan bij de politie", vullen de wijkagenten aan.  Er is nog geen verdachte en ze roepen mensen die meer denken te weten op om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.. "Onze collega's zijn druk bezig met de zaak!"

Eén van de honden die overleed is Polly De tien maanden oude pup ging donderdagavond laat nog even uit met baasjes Rob en Esther. Op een grasveldje bij zorgcentrum Buitenzorg at Polly een verdacht rolletje vlees van de grond. Vrijdagochtend vroeg vond Rob haar stuiptrekkend in de woonkamer. "Binnen een kwartier was het gebeurd."
Pin It
Bekeken: 1447x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/