Op donderdag 18 augustus en dinsdag 20 september 2022 is een woning aan de Sluis in Heerhugowaard zwaar beschadigd geraakt door een explosief. De politie heeft nog steeds geen verdachte aan kunnen houden en vraagt inwoners om hulp om de zaak alsnog op te lossen.

Op beide dagen werden buurtbewoners 's ochtends vroeg (rond 04:35 en 03:25 uur) opgeschrikt door een harde knal. De hulpdiensten werden gealarmeerd en er werd een onderzoek ingesteld door specialisten van Team Explosieven Verkenning (TEV) en Forensische Opsporing (FO). De woning bleek tot twee keer toe beschadigd door middel van een explosief.

De recherche sprak meerdere getuigen, maar is daar nog weinig mee opgeschoten. Ook cameratoezicht leverde niets op. De politie vermoedt dat er mensen zijn die meer weten, maar dit nog niet hebben gedeeld met de politie. "Zelfs de kleinste details kunnen relevant zijn voor het onderzoek. De politie vraagt wederom getuigen, buurtbewoners en andere mensen met informatie over deze zaak om zich bij de politie te melden. Dat kan ook anoniem."

De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Beelden kunnen worden geüpload via politie.nl. De zaaknummers zijn 2022169263 en 2022195464.
Pin It
Bekeken: 1123x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/