Donderdag wordt in de Waardergolf in Heerhugowaard een Beroepenfeest gehouden voor vmbo-leerlingen in gemeente Dijk en Waard. Zo'n 60 bedrijven uit de regio zullen bij 'Dijk en Waard On Stage' aanwezig zijn om te laten zien wat zij allemaal te bieden hebben.

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s gehouden, en donderdag is Dijk en Waard aan de beurt. Vmbo'ers kunnen zich laten informeren en in gesprek gaan met mensen uit het onderwijs en de praktijk, en een afspraak maken voor een werkbezoek op de Doe Dag, die op donderdag 23 maart zal worden gehouden. De sectoren zijn grofweg Groen & Natuur (sectorkleur groen), Techniek (blauw), Handel & Economie (rood) en Zorg- Welzijn en Maatschappij (oranje).

VMBO On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Vmbo on Stage wordt georganiseerd in samenwerking met de vmbo scholen in Dijk en Waard, de gemeente en de ondernemersvereniging Ondernemend Dijk en Waard.

Het Beroepenfeest duurt van 12:30 tot 17:00 uur. Meer info op dijkenwaardonstage.nl en op Twitter.
Pin It
Bekeken: 1426x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/