Op de Kamerlingh Onnesweg in Heerhugowaard is dinsdagmiddag een botsing geweest tussen een bestelauto en een vrachtwagen. De politie deed ter plaatse een test of de bestuurder van het busje onder invloed was en heeft de man vervolgens meegenomen naar het bureau.

De melding van het ongeluk kwam dinsdag even voor 17:50 uur binnen bij de meldkamer, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren op de Kamerlingh Onnesweg (N194) in Heerhugowaard. Het vermoeden bestaat dat de bestelauto op de verkeerde kant van de weg terechtkwam, waarna de wagen frontaal in botsing kwam met een tegemoetkomende vrachtauto.

Door de klap kwam het busje op de kop half in een sloot terecht. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De provinciale weg was voor korte tijd tussen Heerhugowaard en Obdam afgesloten. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2216x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/