Het aantal meldingen van jongerenoverlast in Dijk en Waard is de afgelopen tijd flink toegenomen. Tijdens een politieke avond meldde woordvoerder Sylvia Berntssen dat de politie met meerdere partijen in gesprek is om de hoeveelheid meldingen terug te dringen.

Vernielingen, geluidsoverlast of intimidatie. Het zijn enkele voorbeelden van jongerenoverlast. Volgens Berntssen is het een groot probleem in Dijk en Waard. "Mensen zijn minder tolerant geworden en proberen elkaar uit te dagen. Laten we met elkaar in gesprek blijven", zegt Berntssen.

Vooral rondom winkelcentra Middenwaard en BroekerVeiling is de hoeveelheid overlast groter geworden. Om meer grip te krijgen op de jongerenoverlast is de politie in gesprek met de beveiliging van BroekerVeiling en Wereldhave, de eigenaar van Middenwaard. "Deze plekken zijn echt hotspots van de overlast. Daar moeten we wat aan doen."
Pin It
Bekeken: 1737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/