Rij je over een slecht onderhouden fietspad? Dan meld je dat bij de gemeente en binnen afzienbare tijd is het probleem opgelost. Of toch niet. Senioren Dijk en Waard maakt zich zorgen over de trage afhandeling van klachten over slecht onderhouden fietspaden in Heerhugowaard. "Een inwoner heeft ongeveer twee jaar geleden melding gemaakt, maar nooit meer wat gehoord."

En zo zijn er meer mensen die nooit een reactie vanuit de gemeente hebben gehad, benadrukt de seniorenpartij. "En als de gemeente dan wel in actie komt is het erg traag. Volgens een van de melders duurde het ruim drie maanden voordat een fietspad provisorisch werd gerepareerd."

Senioren Dijk en Waard wil weten binnen welke termijn gereageerd moet worden op de klachten. Daarnaast vraagt de partij zich onder meer af of er een onderhoudsplan voor fietspaden is. Het college heeft dertig dagen om te reageren.
Pin It
Bekeken: 605x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/