De politie van Dijk en Waard waarschuwt voor dieven die kleedkamers van sportverenigingen langs gaan. Dinsdag was csv BOL in Broek op Langedijk doelwit en afgelopen donderdag sv Vrone in Sint Pancras. Er was van alles meegenomen, waaronder autosleutels. Bij beide clubs werd ook een auto gestolen. Eén daarvan is dankzij een anonieme tip terecht, meldt het NHD.

Dinsdag tussen 20:00 en 21:30 uur zijn bij csv BOL sleutelbossen, autosleutels en andere spullen weggenomen. Bovendien verdween een Mercedes van het parkeerterrein. Vorige week donderdag was sv Vrone in Sint Pancras al de klos. Ook daar werd van alles gestolen, onder andere een auto.

Inmiddels is de Mercedes die bij BOL werd gestolen terecht. Eigenaar Ruben Beentjes werd vanochtend gebeld door iemand die eenzelfde auto in Obdam had zien staan. Een jonge groep crimineeltjes zou vaker dit soort karweitjes klaren. De beller had Ruben's nummer via zijn trainer achterhaald, maar wilde anoniem blijven en geen contact met de politie.

Beentjes belde 112 en ging met vrienden richting Obdam. Toen hij daar was belde de politie, met de vraag of hij een foto van zijn auto kon sturen. Daarna gaf de politie de precieze vindplaats prijs en werd al snel vastgesteld dat het echt Ruben's Mercedes was. Op de achterbank lag overigens een Nederlands kenteken van een andere auto. De politie vroeg hem of het de Mercedes als lokwagen mocht gebruiken, maar hij was al blij dat hij zijn auto terug had.

Wijkagent Sandra Hof meldt dat de Mercedes in de nacht van dinsdag op woensdag tussen 00:00 en 01:00 uur was achtergelaten ter hoogte van de Watervliet in Obdam. (foto: wijkagent Sandra Hof)
Pin It
Bekeken: 1097x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/