Ben je een alleskenner en heb je altijd een hoge score bij quizprogramma's? Op dinsdag 21 maart organiseert Cool weer een pubquiz. Onder leiding van quizmaster Olav Rovers wordt je kennis getest. De vragen gaan onder meer over sport, geschiedenis, wetenschap, maar ook showbizz.

Het team met de meeste goede antwoorden gaat ervandoor met de hoofdprijs. Inschrijven kan met een groep van maximaal vijf personen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin de datum, teamnaam en het aantal personen. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro per persoon en wordt op de avond zelf afgerekend. De inloop is vanaf 19:30 uur. De quiz duurt van 20:00 tot ongeveer 22:30 uur.
Pin It
Bekeken: 1116x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/