Woningcorporatie Woonwaard wil 29 sociale huurappartementen gaan bouwen aan de Berckheidelaan in Heerhugowaard. Het plan bestaat uit een woongebouw van vier bouwlagen. De appartementen variëren van studio's, tweekamer en driekamer woningen.

Bouwen, bouwen en nog eens bouwen. Dat is het adagium van de samenwerking tussen Woonwaard, Woonstichting Langedijk en de gemeente. Het doel van de drie partijen is om tot 2030 minimaal duizend sociale huurwoningen te realiseren in Dijk en Waard. Zo'n 650 in de voormalige gemeente Heerhugowaard en 350 in Langedijk.

Verschillende locaties zijn vanwege de ambitie aangewezen als nieuwbouwlocatie, waaronder grond aan de Krusemanlaan. Daar komen nog voor de zomer 79 sociale huurwoningen.

Waar ook gebouwd gaat worden is aan de Berckheidelaan. Dijk en Waard heeft inmiddels besloten om de grond voor 466.750 euro te verkopen aan Woonwaard. De woningcorporatie wil op het grasveld naast supermarkt Aldi 29 sociale huurwoningen bouwen en heeft inmiddels een omgevingsvergunning aangevraagd. Naar verwachting zal de bouw volgend jaar starten en wordt het complex begin 2025 opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 2876x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/