In de strijd tegen fietsendiefstallen gaat de politie in gesprek met onder meer de gemeente Dijk en Waard en NS. Volgens politiewoordvoerder Sylvia Berntssen blijft het aantal diefstallen bij het Heerhugowaardse treinstation een aandachtspunt. "Zelfs uit de bewaakte stalling worden fietsen weggehaald."

En dat heeft grote schade tot gevolg. "Elektrische fietsen kosten tegenwoordig toch al gauw duizenden euro's per stuk. Hopelijk ben je als slachtoffer goed verzekerd."

Het afgelopen jaar heeft de politie drie aanhoudingen verricht vanwege diefstallen bij het station. In mei werd een 43-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats op heterdaad betrapt bij het doorslijpen van een fietsslot. Een 25-jarige man uit Sint Maarten werd twee keer aangehouden. Afgelopen december vanwege het doorknippen van sloten van twee elektrische fietsen en vorige maand nog stal hij twee fietscomputers.

Maar daarmee is volgens Berntssen de kous nog niet af. De politie voert gesprekken om de diefstallen te voorkomen. "Maar ook hopen we meer duidelijkheid te krijgen waarom de tweewielers worden meegenomen." Ze benadrukt: "We hebben echt last van de diefstallen. Dit blijft een aandachtspunt voor ons."
Pin It
Bekeken: 2107x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/