De gemeente Alkmaar maakt donderdag een overdekte 'fanzone' op de Paardenmarkt voor de supporters van Lazio Roma. Met de fanzone wil de gemeente voorkomen dat er confrontaties tussen de supporters van de Romeinse club en die van AZ ontstaan. De twee clubs spelen donderdag tegen elkaar in de Conference League, zo meldt mediapartner NH Nieuws.

De overdekte fanzone op de Paardenmarkt wordt maandag opgebouwd. De overkapping, waarvan de zijkanten open zijn, is de ontmoetingsplek voor Lazio-supporters. Van daaruit zal de groep begeleid naar het stadion.  Naar verwachting zullen er negenhonderd supporters van de Romeinse club naar Alkmaar komen. In oktober werd de tent ook gebruikt om fans van de Cypriotische club Apollon Limasol op te vangen. De voetbalsupporters mochten toen niet buiten het plein komen. Deze aanpak van de gemeente wordt alleen gebruikt als het risico op confrontaties hoog is.

AZ speelt donderdag om 21.00 uur tegen Lazio in de Conference League. Het gaat om de achtste finale. Vorige week wist de Alkmaarse club met 1-2 te winnen van de Italianen, hierdoor staat AZ er goed voor.
Pin It
Bekeken: 3248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/