Tijdens het stormachtige weer op maandag is een grote boom op het 'klokhuis' van atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard gevallen. Het gebouwtje bij de finishlijn is totaal verwoest en vele wedstrijdmaterialen die erin stonden zijn kapot. Uit de gaten staken geknakte speren en hoogspringlatten.

Het huisje werd alweer jaren door clubleden gebouwd voor de tijdwaarneming en de opslag van wedstrijdspullen, zoals werpmaterialen maar ook hoogspringlatten, staanders, meetlinten en weegapparatuur. De eerste wedstrijd die de club houdt is begin april dus er is niet veel tijd om de kapotte materialen te vervangen, al zouden eventueel trainingsspullen gebruikt kunnen worden.

Hoe groot de schade is qua kosten is nog niet duidelijk, maar de club is volgens voorzitter Sebastiaan Huys gelukkig goed verzekerd. De boom is in stukken gezaagd en later afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 2036x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/