Gemeente Dijk en Waard presenteert woensdag 22 maart het ontwikkelplan voor de Oostrand in Noord- en Zuid-Scharwoude. Tijdens de inloopbijeenkomst is gelegenheid om het plan te bekijken en vragen te stellen. Daarna nemen het college en de raad er een besluit over.

De gemeente en bureau INBO hebben het ontwikkelplan opgezet in overleg met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Het ontwikkelplan geeft op hoofdlijnen een beeld van de toekomst. INBO stelde een aantal belangrijke ingrepen voor om er voor te zorgen dat de huidige en nieuwe bewoners, ondernemers en bezoekers zich prettig en thuis gaan voelen in de Oostrand. Er is ruimte voor wonen, werken, natuur, varen, fietsen, wandelen en andere vormen van recreatie.

Het ontwikkelplan zal verder worden uitgekristalliseerd verder te concretiseren. De eerste vervolgstap is een ruimtelijke, programmatische en financiële optimalisatie. Daarna wordt een stedenbouwkundig ontwerp gemaakt, waarin de precieze locatie komt van bijvoorbeeld woningen, wegen en paden, groen en parkeerplekken. Ook in dit proces is er participatie mogelijk. Naar verwachting is dat begin 2024.

De inloopbijeenkomst duurt van 17:00 en 20:00 uur en vindt plaats in de binnentuin van Buitenzorg, gelegen aan de Dokter Wilminkstraat 143 in Zuid-Scharwoude.
Pin It
Bekeken: 1186x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/