Dijkgraaf Remco Bosma en burgemeester Maarten Poorter van Dijk en Waard hebben woensdagochtend het stembureau in het hoofdkantoor van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) in Heerhugowaard officieel geopend. Daarmee is de verkiezingsdag voor de Provinciale Staten- en het waterschap gestart.

Tot woensdagavond 21:00 uur kunnen Dijk en Waarders stemmen in het hoofdkantoor van het waterschap. "Ik moedig iedereen aan om te stemmen", benadrukt de burgemeester. Bosma vervolgt: "Het hoogheemraadschap zorgt voor veilig, schoon en voldoende water. Door te stemmen, kunnen we samen beslissen over het beleid en de toekomst van ons gebied."

Naast het stemmen op de Provinciale Staten en bestuur van het waterschap, kunnen Dijk en Waarders ook de museale ruimte in het gebouw gratis bezoeken. Stukken uit de collectie watererfgoed zijn te zien.

Of inwoners gaan stemmen en op welke partij? Dijk en Waard Centraal ging vorige week de straat op om dat te peilen.
Pin It
Bekeken: 1151x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/