Wijkagenten hebben woensdag twee tieners op heterdaad betrapt toen ze spiegels van een auto aftrapten in Zuid-Scharwoude. De agenten kwamen het tweetal van 14 en 15 jaar op het spoor door tips van buurtbewoners. Al langere tijd worden autospiegels vernield op en rond de Lageweide in Zuid-Scharwoude. Op Facebook staan verschillende verhalen van mensen die een kapotte autospiegel hebben, maar ook een achterruitwisser.

"Wij gingen boodschappen doen en zagen dat onze wisser eraf is gebroken", schrijft een buurtbewoner. Op de berichten wordt massaal gereageerd. "Het is toch bizar dat sommige mensen er niet voor terugdeinzen om andermans spullen moedwillig te slopen", zegt een Facebookgebruiker. "Waarom mensen opzadelen met onnodige onkosten? Wat win je daar nu mee?"

Volgens de politie wordt op dit moment gekeken of eerdere vernielingen te koppelen zijn aan de twee tieners. "We roepen iedereen met schade op om aangifte te doen via 0900-8844 of politie.nl."
Pin It
Bekeken: 2448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/