Een recordaantal bedrijven doet dit jaar mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Waar de week vorig jaar ruim 130 deelnemers had, doen dit jaar ongeveer 325 organisaties mee.

Tijdens de open bedrijvenweek krijgen geΓ―nteresseerden een kijkje in de keuken van diverse bedrijven in de regio Noord-Holland Noord. Op deze manier kunnen werkzoekenden zich laten zien en krijgen leerlingen en studenten een idee over wat er gebeurt in de verschillende branchs.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen worden gehouden van 20 tot en met 25 maart. Meer informatie is te vinden op de website kbbbd.nl.
Pin It
Bekeken: 2377x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/