De gemeente Dijk en Waard gaat voetbalclub sv-WMC voorlopig niet financieel ondersteunen. Dat heeft wethouder John Does gezegd na vragen van fractievoorzitter Femke Lammerts van de VVD. Volgens de wethouder zijn de schulden niet enorm, waardoor hulp van de gemeente voorlopig niet nodig is.

De kantine is dicht, douches zijn uit en verder gebeurt er weinig bij het clubgebouw aan De Vork in Heerhugowaard. Het bestuur van sv-WMC maakte vorige maand aan Dijk en Waard Centraal bekend te stoppen met de club. De reden: een al jaren teruglopend ledenaantal. "En daarnaast hebben we te maken met stijgende energiekosten", vertelt voorzitter Loek van Hinsberg. "Het laatste kwartaal moesten we 3.600 euro extra aan gas betalen. Dat is gewoon niet op te brengen."

Fractievoorzitter Lammerts van de VVD vroeg aan het college of de gemeente bereid is om de restschuld van de club te betalen. Maar dat gaat voorlopig niet gebeuren, benadrukt verantwoordelijk wethouder John Does. "WMC heeft op tijd aan de bel getrokken. De schulden zijn daarom niet enorm. We zullen ze in ieder geval helpen bij het vinden van landelijke regelingen." Maar: "Mocht er toch nog een schuld overblijven, dan komen we er altijd uit."
Pin It
Bekeken: 1350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/