Het benefiet herdenkingsconcert wat is gehouden voor Robbert van der Steenhoven heeft ruim 15.000 euro opgebracht. Verschillende artiesten waaronder Django Wagner, John West, Peter Beense en Yves Berendse traden belangeloos op in Café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude. De opbrengst van het concert gaat naar de spaarrekening van het dochtertje van de in april 2022 overleden zanger.

Hoe het gaat? "Het is wel even veel geweest", vertelt Ad Molenaar aan Dijk en Waard Centraal. Inmiddels een week geleden organiseerde hij samen met anderen een benefiet herdenkingsconcert voor zanger Van der Steenhoven. "De kaartjes waren uitverkocht en we hebben er een hele bijzondere dag van gemaakt. Met de hulp van de artiesten is ruim 15.000 euro opgehaald voor Kae, die haar vader moet missen. De familie is dankbaar voor de steun en wij zijn dat ook."

Terug naar eind 2022. Of Molenaar even tientallen artiesten wil bellen om te vragen of ze mee willen doen aan een herdenkingsconcert. "Ik heb dat gedaan en kreeg alleen maar enthousiaste reacties. Ze wilden dolgraag meedoen aan dit initiatief." Het is dan ruim een half jaar eerder wanneer Robbert van der Steenhoven plotseling op 32-jarige leeftijd overlijdt. De geboren Alkmaarder was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Samen met drie middelbare schoolvrienden deed hij in 2007 mee aan de Grote Prijs. Hun band Scrambled Eggs behaalde de eerste prijs in de categorie popgroep en ook daarna liet hij de muziek niet los. Hij bracht nummers uit als 'Liefde is het beste medicijn', 'Samen dansen' en 'Laat me dromen'. "Waar Robbert was, was het feest."

Een dag voor zijn plotselinge dood trad hij nog op tijdens de 'Ik hou van Holland-party' in Broek op Langedijk. "Hij was een razend populaire zanger in de Kop van Noord-Holland, die we moeten missen. Zijn familie zal nooit meer met hem kunnen praten. Zijn dochter zal haar vader nooit leren kennen. Het is triest. Dat is het."
Pin It
Bekeken: 2981x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/