De politie van Alkmaar heeft zaterdagavond het rijbewijs van een 18-jarige jongeman ingevorderd omdat hij veel te hard reed over de N242 en de A9. De tiener reed tot wel 90 km/u uur te hard en werd uiteindelijk nabij de afslag voor de Nollenweg aan de kant gezet.

Agenten kregen op de N242 een BMW in het oog die met hoge snelheid richting de snelweg reed en ook daar flink op de staart werd getrapt. De bestuurder sloeg af bij Akersloot om terug te rijden richting Alkmaar. "Ook hier weer flink in de snelheid", aldus een van de agenten. "Op de N242 terug gekomen ging het gas er weer flink op. Daar snelheid van 180km/u en dus onze blauwe lampen aan om het overige verkeer te waarschuwen." Op de grens van Heerhugowaard wisten ze hem aan de kant te krijgen.

De jongeman reed met zijn zes maanden oude rijbewijs - na correcties - respectievelijk 50 en 90 km/u te hard. Het rijbewijs gaat naar de verkeersofficier. "Goed gesprek gehad met zijn ouders, die waren super geschrokken van zijn acties."
Pin It
Bekeken: 4101x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/