Ze zijn bijna geluidloos en stoten geen fossiele brandstof uit: de elektrische auto. Samen met de hybride auto maken ze een opmars in Nederland. Zo ook in de gemeente Dijk en Waard. En dit betekent, dat er meer laadpalen nodig zijn. De gemeente valt onder één van de zes regio’s van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur. Daarmee wordt het aantal oplaadpalen fors uitgebreid.

De plaatsing van de palen in het projectgebied heeft alleen vertraging opgelopen. De exploitant heeft oponthoud met de levering van materialen en er heerst een schaarste betreft installateurs . De gemeente geeft aan dat er gewerkt wordt aan een oplossing en dat de achterstand ingehaald kan worden.

Ondanks de flinke uitbreiding, kan geen gehoor worden gegeven aan alle aanvragen.  Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom de laadkaart 2027 ingesteld. Op de kaart is te zien welke locaties voorkeur hebben en welke daarmee voorrang krijgen bij een aanvraag. De meest voorkomende reden voor een afwijzing: wanneer een inwoner voor de deur parkeergelegenheid heeft. De inwoner moet het probleem dan op eigen terrein oplossen. Ook komt het regelmatig voor dat er in een buurt voldoende publieke laadpaalcapaciteit is. In dat geval wordt de aanvraag ook afgewezen.
Pin It
Bekeken: 1432x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/