De gemeente Dijk en Waard organiseert samen met de politie twee gratis informatiebijeenkomsten om ouderen bewuster te maken van internetoplichting. "Het is belangrijk dat ook cybercriminaliteit onder de aandacht wordt gebracht", stelt burgemeester Maarten Poorter. "Zo kunnen we inwoners behoeden voor de gevaren en gevolgen van deze misdaadvorm."

Criminaliteit is van alle tijden, maar de vormen veranderen continu. We doen steeds meer online en digitaal, maar daar schuilen ook risico's in. "Cybercriminelen azen op persoonlijke gegevens waarmee ze online tegoeden kunnen stelen of bijvoorbeeld accounts kunnen gijzelen."

Om senioren bewuster te maken van deze vormen van criminaliteit worden twee bijeenkomsten gehouden. De eerste is 5 april van 14:30 tot 17:00 uur in De Binding en de tweede is 26 april van 9:30 tot 12:00 uur in het gemeentehuis. Ook krijgen mensen tijdens de bijeenkomsten tips om te voorkomen dat ze slachtoffer worden. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.
Pin It
Bekeken: 942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/