Op zondagmiddag 16 april zal de West-Friese band Unicorn een optreden verzorgen in het Poldermuseum in Heerhugowaard.  Unicorn omschrijft zichzelf als een Ierse swingfolkband.

Bezoekers van het concert in Heerhugowaard kunnen dus rekenen op een middag vol folk-muziek. Unicorn speelt zeker niet alleen Ierse muziek, er zijn muzikale invloeden uit vele windstreken. Van Nederland tot Canada, van bluegrass tot zeemansmuziek. Unicorn bespeelt een breed scala aan instrumenten, van viool tot accordeon, met veel nadruk op zang en het akoestische geluid van de instrumenten. Unicorn wordt gevormd door Jolanda Traarbach, Renske den Uil, Karin Bakker, Erna Sommer, John Kuiper en Martien Tijburg.

Het optreden van Unicorn begint zondag 16 april om 14:00 en zal duren tot 16:00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Poldermuseum.
Pin It
Bekeken: 1121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/