De politie zoekt vandaag met man en macht naar de vermiste Frank Droog. Rond de Noorderkade in Alkmaar en in het Noordhollandsch Kanaal is een grote zoekactie gestart met onder meer speurhonden en sonarboten. De 36-jarige Alkmaarder is al bijna een week vermist, zo meldt mediapartner NH nieuws.

Honden speuren de omgeving van de Noorderkade af, terwijl politie in bootjes met een sonar het Noordhollandsch Kanaal uitkamt. "We zijn hier vanmorgen gestart met zoeken, omdat dit de gebruikelijkste route is die Frank zou hebben gelopen", vertelt een woordvoerder tegen NH.

Frank Droog is sinds donderdag 23 maart vermist. Nadat zijn relatie werd verbroken, vertrok hij 's avonds van huis zonder portemonnee, geld, schoenen en zijn jas. Aan zijn moeder liet hij voor zijn verdwijning weten dat hij het weekend graag rust wilde hebben.

Begin deze week zou hij weer contact met haar opnemen, maar ze heeft niets meer van hem vernomen. Zijn mobiele telefoon staat sinds zijn verdwijning uit. Volgens de politie zou Frank niet suïcidaal zijn. Frank is 1.87 meter lang, heeft donkerblond haar en blauwe ogen.

De familie laat namens een vriend van Frank weten graag met rust gelaten te worden en wil voorlopig geen pers te woord staan. Wie meer informatie heeft over zijn vermissing, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.
Pin It
Bekeken: 4675x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/