De persoon die woensdag door een speciale eenheid van de politie in het Noordhollandsch Kanaal in Alkmaar is gevonden, is de vermiste Frank Droog. Dit meldt de politie. "We sluiten uit dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen."

Gister werd gezocht naar de Alkmaarder, die sinds 23 maart was vermist. De reden dat de politie daar het water uitkamde, was dat dit vlakbij zijn woning is - op een route die hij mogelijk heeft genomen. Over de doodsoorzaak doet de politie verder geen uitspraken. Bij de zoektocht zijn boten met sonar-apparatuur en honden ingezet. De politie zegt: "We willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen in de zoektocht naar Frank en wensen iedereen die hem kende veel sterkte toe met dit verlies."

De familieleden van de overleden Alkmaarder hebben eerder al aan NH Nieuws laten weten dat zij met rust gelaten willen worden en de pers niet te woord staan.
Pin It
Bekeken: 3879x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/