Van de 20 felbegeerde F1-stoelen worden er maar liefst twee warm gehouden door Nederlandse trots en wie weet komt er daar over een aantal jaar nog wel eentje bij. De 9-jarige Pieter Appleman uit Heerhugowaard is in ieder geval goed op weg. Hij won de race in de Rotax Max Micromax-klasse en verzekerde zichzelf daarmee van een plekje op het NK.

Het regende pijpenstelen, de baan was nat en dus had Pieter een grote lach op zijn gezicht. “Ik presteer altijd beter op een natte baan dan op een droge baan. Ik heb er goed op getraind in de winter. We zijn nooit thuisgebleven omdat het regende." Na een kleine check op Buienradar dacht de 9-jarige meteen: kans op winst!

Zijn harde werken is beloond en hij heeft zichzelf duidelijk niet overschat, want met een glimmende beker stond hij op de hoogste trede van het podium.
Hoe nu verder? “Ik hoop kampioen te worden in het NK. En ik wil heel graag een ticket winnen naar de Grand Finals in Bahrein dit jaar!”
Pin It
Bekeken: 1522x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/