Gemeente Dijk en Waard organiseert op 12 en 18 april en 10 mei nieuwe participatiebijeenkomsten over het toekomstige parkeerbeleid. Het Stadshart en het Stationsgebied komen als eerste aan bod, daarna de Langedijker dorpen en uiteindelijk de rest van Heerhugowaard.

In februari en maart zijn al ervaringen en wensen van inwoners en ondernemers over het parkeren opgehaald.  In het Stadshart was veel onduidelijkheid over wie in aanmerking komt voor een vergunning en hoeveel vergunningen er worden uitgegeven. In meerdere woonwijken ervaren bewoners toenemende parkeerdruk, waardoor ze verder weg moeten parkeren. In dorpen maken inwoners zich zorgen over de veiligheid in smalle straten, vooral wanneer ouders hun kinderen naar school brengen en weer ophalen. Ook werden wensen voor een fijne woonomgeving uitgesproken.

De gemeente is aan de slag gegaan met de inbreng en heeft een aantal scenario’s met oplossingen uitgewerkt, die tijdens de participatieavonden op interactieve wijze worden besproken.

De eerste sessie is in het gemeentehuis aan Parelhof in Heerhugowaard, de tweede in Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk en de derde in De Brink aan de Middenweg 168 in Heerhugowaard. Alle bijeenkomsten zijn van 19:00 tot 21:00 uur, met inloop vanaf 18:30 uur. Aanmelden is gewenst en kan tot twee dagen van tevoren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1239x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/