Door een prefab wand waterpas af te stellen heeft wethouder Nils Langedijk de symbolische eerste handeling verricht voor de bouw van De Koolvlinder in Noord-Scharwoude. De nieuwbouwwijk bestaat uit 25 woningen, waarvan zestien rijtjeshuizen, zes twee-onder-een-kapwoningen en drie drie-onder-een-kapwoningen.

Volgens de wethouder kennen veel mensen wel iemand die op zoek is naar een huis. "En daarom blijven we in Dijk en Waard bouwen. Het is daarbij belangrijk om huizen te creëren die passen bij verschillende woonwensen, in verschillende prijsklassen en types."

In een fabriek worden de houten huizen geproduceerd, waarna de delen op de bouwplaats in elkaar worden gezet en afgebouwd. Op deze manier wordt bespaard op de CO2-uitstoot. "Met het gebruik van hout committeren wij ons aan de afspraak om meer houtbouw in te zetten in onze projecten", vertelt directeur Ingeborg de Jong van ontwikkelaar Tempaan.

Na de officiële handeling konden toekomstige bewoners elkaar ontmoeten. De woningen worden naar verwachting begin volgend jaar opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/