Fractievoorzitter Joke van Ruitenbeek van lokale partij Senioren Dijk en Waard heeft vragen gesteld over leegstaande schoolgebouwen in de gemeente Dijk en Waard. Volgens Van Ruitenbeek komt met de nieuwbouw van Heliomare het huidige gebouw van Nexus binnenkort leeg te staan en wordt ook schoolgebouw De Eclips voor een groot gedeelte niet meer gebruikt.

"Vandalisme en de onrust die kan ontstaan als gebouwen leeg komen te staan willen we voorkomen", stelt Van Ruitenbeek. Het raadslid vraagt zich onder meer af of de panden omgebouwd kunnen worden naar appartementen of studio's. Het college van burgemeester en wethouders heeft nog drie weken om te reageren.
Pin It
Bekeken: 716x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/