Popweekend Dijk & Waard wordt eenmalig niet gehouden in 't Kruis, maar op de velden van WMC op sportpark De Vork. De organisatie van het festival heeft dit besloten in samenwerking met de gemeente; het grasveld van de ijsbaan is op dit moment te slecht.

"Dat komt door de grote hoeveelheid evenementen na de coronacrisis en de overvloedige regenval van de laatste maanden", legt medeorganisator Ad Molenaar uit aan Dijk en Waard Centraal. Het tweedaagse evenement wordt op 12 en 13 mei gehouden. Onder meer Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, Broederliefde en Wesly Bronkhorst komen richting sportpark De Vork om op te treden. Dennis Luken vervolgt: "We vinden het natuurlijk ongelofelijk jammer dat we dit jaar niet terecht kunnen in 't Kruis, maar we zijn toch blij met deze oplossing."

En dat is dus het terrein van voetbalclub WMC. Onlangs stopte de voetballers vanwege een teruglopend ledenaantal en stijgende energiekosten. Sindsdien wordt het veld niet meer gebruikt. "Ook op het hoofdveld van WMC kunnen we een prima evenement draaien." Het terrein op het Heerhugowaardse sportpark wordt eenmalig gebruikt voor het tweedaagse festival. "Alle voorzieningen zijn aanwezig. De verplaatsing heeft geen gevolgen voor de bezoekers, alleen dat ze naar een andere locatie zullen moeten fietsen."

De superearlybird- en earlybirdkaarten zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets zijn voor 34 euro te koop via de website popweekenddijkenwaard.nl. Vanaf 5 mei start de kaartverkoop van de latebirdtickets, 38 euro per stuk.
Pin It
Bekeken: 1726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/