Ze hebben zich er jaren voor ingezet en nu eindelijk krijgen ze de erkenning waar ze zo naar verlangde. Het dorp De Noord, in Dijk en Waard krijgt eigen komborden. Een kleine aanpassing met een grote betekenis voor de bewoners van het plaatsje.

Heerhugowaard is ontstaan uit een samensmelting van verschillende dorpen. De Noord, Het Zuid en t' Kruis. De zelfstandige kern van Het Zuid werd als eerst opgeslokt door Heerhugowaard en 't Kruis groeide door uitbreiding in de jaren negentig en twintigste eeuw steeds meer aan bij Heerhugowaard. Alleen de Noord hield zich staande als losliggend dorp.

Erkend worden als losliggend dorp gebeurde alleen steeds minder. De Noord werd veelal gezien als wijk van Heerhugowaard. Tot grote ergernis van de bewoners. Maar met de blauwe komborden bij de grens van de Noord en Veenhuizen komt daar nu verandering in. Deze worden onder meer geplaatst op de Hasselaarsweg en op de Middenweg.

Met de fusie van Heerhugowaard en Langedijk wist een trotse bewoner van De Noord de wethouders te overtuigen dat het dorp eigen borden verdient, net als het Langedijker Zuid-Scharwoude. Het zou van grote betekenis zijn voor de identiteit van het dorp en bijdragen aan het gevoel van eenheid. Begrijpelijk vonden de wethouders en dus krijgt het dorp nu eigen borden.
Pin It
Bekeken: 1893x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/