Matthijs Mennes wordt de nieuwe directeur van sportorganisatie Le Champion. Op dit moment is Mennes nog werkzaam als opleidingsmanager Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam.

Eerder vervulde hij verschillende managementfuncties en was hij marketingspecialist in de fitnessbranche. "Ik heb Le Champion leren kennen als een prachtige, maatschappelijk betrokken organisatie. Als trouwe deelnemer aan de diverse evenementen van Le Champion en ook als partner van de opleiding Sportkunde."

Met enkele tientallen eigen evenementen voor fietsers, hardlopers en wandelaars brengt Le Champion jaarlijks 250.000 mensen in beweging. Mennes vormt vanaf september samen met adjunct-directeur René Wit het directieteam.
Pin It
Bekeken: 2310x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/