De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek.

Deze podcast staat in het teken van Tillie van der Poel. Tillie was onder meer algemeen directeur van de Blooming groep en voorzitter van de Raad van Commissarissen bij de Rabobank. Op dit moment is zij ook voorzitter Raad van Toezicht Stedelijk Museum Alkmaar en lid van de Raad van Toezicht Museum Kranenburgh. Tillie organiseert ook met 'Mille Stelle' zogenaamde Special Need Workshops voor kinderen die te maken hebben met een chronische ziekte. Een bezige bij met het hart op de goede plaats. Hoe houdt zij alle ballen in de lucht en waar vermaakt zij zich in de omgeving? En is ze liever op Texel of in Bergen?

Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1680x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/