Dijk en Waard gaat de digitale programmering van het carillon van het gemeentehuis opnieuw laten programmering. Dat laat het college weten na vragen van Senioren Dijk en Waard. De lokale partij trok aan de bel omdat het klokkenspel 'zeer onregelmatig' zou spelen. Doet het carillon het nou wel of niet? Het is volgens Senioren Dijk en Waard de vraag van een aantal omwonenden van het gemeentehuis. Het antwoord: vaker niet dan wel - zo stelt de seniorenpartij.

En dat het niet naar wens gaat vindt ook het college van burgemeester en wethouders. "Vorig jaar werd het carillon gerenoveerd. Na de terugplaatsing ging het mis", benadrukt het Dijk en Waardse bestuur. "Helaas is door diverse personele wisselingen de kennis over het carillon enigszins in de vergetelheid geraakt. Mede daarom is het klokkenspel na de terugplaatsing ingesteld op het standaardritme. Dat wil zeggen slaan op de hele en halve uren en wanneer een beiaardier wordt ingehuurd."

Het college gaat de digitale programmering van het carillon aanpassen naar de situatie zoals die was voor de renovatie. Wanneer dat precies gaat gebeuren is nog niet duidelijk.
Pin It
Bekeken: 570x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/