Teun van Elzen, hij schrijft voor 'Dit was het nieuws', won de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en speelde op Paaspop en Lowlands. Op woensdag 10 mei staat hij vanaf 20:30 uur in Cool kunst en cultuur.

Teun denkt heel lang dat hij als enige snapt hoe de wereld werkt. Wat blijkt? Hij snapt het als enige niet. Hij studeerde politicologie, maar verwacht geen politieke correctheid van deze vlijmscherpe comedian. Hij spaart niets of niemand - ook zichzelf niet. Waar zijn programma over gaat? "Seks en politiek. Meer kan ik er niet over zeggen.”

Een kaartje voor de cabaretvoorstelling 'Meer kan ik er niet over zeggen' kost 15,00 euro en is te koop aan de balie in het Heerhugowaardse theater of via coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/