Gemeente Dijk en Waard, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), Staatsbosbeheer, Museum BroekerVeiling en Stichting Veldzorg werken samen aan het behoud van het Oosterdelgebied. De samenwerkende partijen hebben bureau Smartland gevraagd om hiervoor een uitvoeringsplan te maken. Tuinders, vrijwilligers, inwoners en ondernemers spelen een belangrijke rol in de toekomst van het gebied en worden dan ook uitgenodigd voor een participatiebijeenkomst op woensdag 10 mei. Aanmelden kan tot en met 30 april.

De eilandjes van het Oosterdel kalven af en dat schaadt de cultuurhistorie en beleving van het gebied. De waterkwaliteit en natuur verdienen bescherming en kunnen zelfs de basis van de oplossing zijn, vinden gemeente Dijk en Waard en haar partners. Bureau Smartland werkt met een team van landschapsarchitecten, ecologen en civiel ingenieurs van Movares en OAK Consultants aan een uitvoerbaar beheerplan. Omwonenden en andere belanghebbenden worden uitgenodigd om de voorlopige resultaten te horen en hun eigen bijdrage te leveren.

Er zijn nog keuzes te maken, zoals over hoe de afkalving van oevers te stoppen, het al of niet vormen van natuuroevers, eventuele afsluiting van bepaalde vaarwegen en over wat er geteeld mag worden op de eilandjes.

De interactieve bijeenkomst in De Binding in Zuid-Scharwoude duurt van 19:30 tot 21:30 uur. Aanmelden kan tot en met 30 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ongeveer een week van tevoren wordt het programma toegezonden.
Pin It
Bekeken: 710x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/