Het 40-jarig jubileum van oecumenische zanggroep ECHO wordt zaterdag 13 mei gevierd met een jubileumconcert in de Ontmoetingskerk. Het optreden start om 20:00 uur. Ook wordt tijdens het concert stilgestaan bij het 20-jarig jubileum van de dirigent.

Echo bestaat uit tientallen leden, waarvan een aantal al vanaf de oprichting in 1983 lid is. De groep treedt voornamelijk op in kerkdiensten, maar ze zingen ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Het repertoire bestaat uit religieuze liederen, gospels, maar ook populaire moderne muziek.

Kaarten voor het jubileumconcert kosten 15 euro per stuk, voor donateurs 12,50 euro. Bij het ticket zit een consumptiebon voor koffie of thee. De kaartjes zijn te koop in ontmoetingscentrum De Brink of telefonisch. Dat kan via Ineke de Boer (06 - 24 13 45 53) of Erwin Pols (06 - 50 43 09 62).
Pin It
Bekeken: 975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/