De voorgenomen hervorming van de brandweer in onze regio gaat niet door. Het is niet gelukt om iedereen weer op één lijn te krijgen. Al eerder was er sprake van dat het plan zou sneuvelen. Inmiddels is dus duidelijk geworden dat het omstreden hervormingsplan inderdaad geen toekomst heeft.

Streekstad Centraal berichtte al eerder over de hervormingsplannen en de kritiek die daarop kwam, juist ook vanuit de brandweer zelf. Onder meer het idee om kleinere posten te sluiten stuitte op veel weerstand. Ook leefde onder brandweerlieden het gevoel dat er wél werd bezuinigd op het personeel aan de grond, maar dat het kantoorpersoneel buiten schot bleef. Gevreesd werd dat de brandweer zo ook minder effectief zou zijn in wat toch de voornaamste taak van de brandweer is: branden blussen.

Nu trekt dus ook dat 'kantoorpersoneel' zijn handen af van de plannen. De opdracht is officieel 'teruggegeven', wat er op neer komt dat andere partijen nu met een geheel nieuw plan zullen moeten komen. Op de korte termijn verandert er niets bij de brandweer Noord-Holland Noord. En dat zal menig brandweervrouw en -man geruststellen.
Pin It
Bekeken: 2255x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/