In de nacht van dinsdag op woensdag is een grote hennepkwekerij aangetroffen op een bedrijventerrein in Heerhugowaard. De aanwezige 34-jarige Dijk en Waarder is aangehouden. "De politie is op onderzoek gegaan naar aanleiding van een melding van een  buurbewoner. De bewoner gaf aan al een lange tijd een sterke hennepgeur in de omgeving te ruiken", meldt een persvoorlichter van de politie.

De politie rook de geur ook en vermoedde dat het afkomstig was uit een loods aan de Maxwellstraat. "Daarnaast vond de politie een aantal andere aanwijzingen die duiden op een hennepkwekerij en besloot de kwekerij daarom binnen te vallen. Ze troffen een 34-jarige Dijk en Waarder aan. Hij is op heterdaad aangehouden”, meldt de persvoorlichter.  De man is aangehouden voor het telen, bewerken en fabriceren van de softdrugs.

De hennepkwekerij is de op een na grootse ontdekte plantage van dit jaar in Noord-Holland. De politie trof oogstrijpe planten, een grote hoeveelheid henneptoppen, hennepgruis en materiaal voor het fabriceren van de softdrugs. De dusverre totale opbrengsten van de plantage worden geschat op 600.000 euro.


Er zijn een aantal aanwijzingen die kunnen duiden op een wietplantage, legt een persvoorlichter van de politie uit. "Over het algemeen zie je vaak dat zo’n kwekerij dagelijks maar kort bezocht wordt en er regelmatig busjes of grote auto’s langskomen en wegrijden met gevulde vuilniszakken. Wat ook een indicatie is, is het geluid van een afzuiging, die vaak wordt gebruikt in verband met de vele gassen die vrijkomen.”


Pin It
Bekeken: 1641x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/