Een kop-staartbotsing bij Oudkarspel heeft er toe geleid dat de N245 vanavond aan één kant werd afgesloten voor verkeer; slechts één rijbaan bleef begaanbaar. Bovendien werd één van de betrokken bestuurders meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto's op elkaar bij de N245 ter hoogte van Oudkarspel. Dat is op de weg die in de volksmond "S3" heet, de weg van Schagen naar Alkmaar. De schade was fors, beide auto's hadden te lijden onder de zware klapper die werd gemaakt. Het ongeluk vond rond 16:15 plaats.

Na controle werd uiteindelijk één bestuurder naar het ziekenhuis gebracht, de ander kwam met de schrik vrij. Wel leidde het ongeluk tot vertragingen voor de avondspits van Alkmaar naar Schagen.
Pin It
Bekeken: 2457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/