Het KNMI heeft code geel afgegeven voor onweersbuien die vrijdagmiddag over Noord-Holland trekken. Het weeralarm geldt tussen 14:00 en 18:00 uur. Op veel plekken in de provincie zal het ook gaan regenen en kan het flink waaien. Weerman Jan Visser stelt ons gerust, op Bevrijdingspop blijft het waarschijnlijk zo goed als droog.

Wie vrijdagochtend vroeg wakker was kan al een flits hebben gezien, want de eerste onweersbuien zijn al over de provincie heengetrokken. Wie later op staat zal er geen last van hebben gehad. "Nu onweert het voornamelijk over de grens met Duitsland", zegt Jan Visser tegen mediapartner NH. "Bij ons is het alweer redelijk opgeklaard en dat blijft zo."

Er zijn wel wat wolken aan de lucht, maar vrijdagochtend komt de zon ook regelmatig door en blijft het nog even droog. "Tijdens de festivals gaat de temperatuur omhoog, naar een niveau van zo'n 19 graden", voorspelt Visser. "Vlak aan zee zal het wel ietsje lager zijn." In de middag zullen er wel wat regen- en onweersbuien ontstaan.

Zaterdag kan de ochtend mistig beginnen. "De mist trekt op en dan hebben we geregeld zon en ook wat bewolking", zegt Visser. "Het blijft waarschijnlijk tot in de avond droog." Het wordt lekker warm: het kan zo rond de 20 graden worden.
Pin It
Bekeken: 2376x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/