Het KNMI heeft voor de provincie Noord-Holland 'code geel' afgekondigd. Inwoners van onze regio moeten rekening houden met zware onweersbuien. Er is geen acuut gevaar, code geel is er vooral om ervoor te zorgen dat mensen alert zijn. Code geel geldt tot ten minste 20:00 vanavond.

Inwoners van onze regio kregen zondagmiddag al te maken met onweer en stevige regen. Dat was dus nog voor de eigenlijke weerwaarschuwing, die geldt van 16:00 tot 20:00. Onweer laat zich slecht voorspellen, dus of het de komende uren ook echt tot onweer zal komen, dat is ongewis.

Mensen kunnen gewoon naar buiten gaan en hoeven geen ongewone voorzorgsmaatregelen te treffen, zolang ze maar alert zijn op de kans op slecht weer, stelt het KNMI.
Pin It
Bekeken: 3742x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/