De politie heeft zondag een verdachte van vernielingen en bedreiging met een hamer in Heerhugowaard aan weten te houden in Noord-Scharwoude. De man werd uiteindelijk gevonden door diensthond Matz. "Matz matst je niet."

's Middags kreeg de politie melding van een man die vernielingen had gepleegd en iemand had bedreigd met een hamer. De verdachte was daarna in een auto gevlucht. De politie zocht in de omgeving naar de beschreven auto en zag die in Noord-Scharwoude. De verdachte stapte daarna uit en nam de benen. De omgeving werd door agenten afgezet, en schakelde een politiehond in.

En geloof ons Matz matst je niet", schrijft Politiehonden Noord-Holland op sociale media. "Na een mooi stukje zoekwerk werd de verdachte aangetroffen is bosschages. De verdachte gaf zich over en kon worden aangehouden. Top samenwerking en aanhouding." (foto: Politiehonden Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 1294x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/