Een grote verrassing voor een inwoner van Oudkarspel. Hij heeft 1 miljoen euro gewonnen bij de VriendenLoterij. Tijdens het VriendenLoterij Goed Geld Gala zat Hij nietsvermoedend samen met zijn dochter Ineke in een zaal van Paleis Het Loo.

De Oudkarspeler was totaal verrast toen hij hoorde over de gewonnen prijs. "Wat is dit bijzonder! Onvoorstelbaar en niet te bevatten", zei hij. "Ik heb vannacht al een aantal goede doelen opgeschreven die ik wil steunen." Ook is hij van plan om zijn dochter wat geld te geven. "Die vergeet ik ook zeker niet!"

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij wordt stilgestaan bij de steun aan 57 culturele partners en meer dan 3.500 goede doelen, clubs en verenigingen. (Foto: Amy van Leiden Fotografie)
Pin It
Bekeken: 1949x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/