In Ontmoetingscentrum De Brink in Heerhugowaard wordt zaterdag 3 juni een jubileum gevierd. Accordeonvereniging โ€˜Vita Accordeonistica โ€™83โ€™ bestaat dan 40 jaar. Het accordeonconcert staat onder leiding van professioneel dirigent Leo van Lierop en het muziekprogramma is heel gevarieerd.

De Heerhugowaardse accordeonvereniging werd officieel opgericht op 12 juli, maar het feestje wordt al vroegtijdig gevierd. De oorspronkelijke vereniging werd in 1939 opgezet, maar na opheffing in 1963 werd Vita Accordeonistica in 1983 opnieuw in het leven geroepen.

Aanvang van het concert in het centrum achter de Ontmoetingskerk is om 19:30 uur. Toegang is 10 euro per persoon en voor kinderen onder de 12 jaar 5 euro. Er wordt gevraagd om contante betaling, pinnen is niet mogelijk. Het concert wordt deels mogelijk gemaakt door financiรซle steun van gemeente Dijk en Waard.
Pin It
Bekeken: 826x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/